Iglo Energy Raam

Iglo Energy

Het Iglo Energy-raam is een eigen Drutex S.A.-product met een innovatief  afdichtingssysteem, dat geweldige parameters op het gebied van energie-efficiëntie  garandeert. Dit is de eerste oplossing ter wereld in een dergelijk systeem dat  gebruik maakt van een centrale dichting van geschuimd EPDM. Het biedt ook  bovengemiddelde parameters in termen van luchtdoorlatendheid, waterdichtheid  en windweerstand. Deze oplossing is ideaal voor energiebesparende en passieve  huizen.

Kenmerken:

Profiel

Frame- en vleugel-5-kamerprofielen zijn uitsluitend gemaakt van primair materiaal

van klasse A, met een constructiediepte van 82 mm.

Ruit

Het standaard glaspakket 4/18/4/18/4 met een warmteoverdrachtscoëfficiënt  Ug = 0,5 W/(m2K); de mogelijkheid om een pakket met vierdubbel glas te gebruiken  met Ug = 0,3 W / (m2K).

Beslag

We leveren standaard Maco Multi Matic KS beslag beschermd met een Silber-Look-coating, uitgerust met twee antidiefstalpallen en een bladlift met in het geval van  een verkeerde ligging van de klink.

Het is mogelijk om scharnieren in de beslaguitsparing te verbergen en oplossingen  te gebruiken in de RC2 en RC2N anti-inbraakklasse.

Het is mogelijk om Twin-fit beslag te gebruiken dat een dubbele tilt garandeert met een enkele klinkbeweging.

Dichtingen

Het raam heeft een innovatief afdichtsysteem van geschuimde EPDM, alleen beschik-  baar in het Drutex SA-aanbod, dat grote parameters op het gebied van energie-effi-  ciëntie garandeert. EPDM-dichting beschikbaar in zwart, grijs en grafiet.

Kleurenpalet

Een rijk kleurenpalet van 43 kleuren Renolit-veneers maken elk interieurarrangement mogelijk.

Thermische transmissie

Uw = 0,6 W/(m2K)* met een 3-kamers pakket gevuld met krypton.  

Uw = 0,79 W/(m2K)* met een 2-kamers pakket gevuld met argon.

Geluidsisolatie

37-46 dB

*voor een raam met afmetingen van 1230 mm x 1480 mm volgens het onderzoek van CSI in Tsjechië

Modern design, innovatieve technologie en hoge energie-efficiëntie in het raam!

1- Het gebruik van ruiten met emissiearme coatings met een thermische permeabiliteitscoëfficiënt tot zelfs Ug = 0,3 W/(m²K) zorgt voor een grotere energie-efficiëntie. Unieke parameters worden ook bereikt door krypton te gebruiken om de ruimten tussen de ruiten te vullen.

2- Het Maco Multi Matic KS beslag is standaard uitgerust met een vleugellift die de klink blokkeert als ze zich in de verkeerde positie bevindt, waardoor zelfs zware vleugels makkelijk sluiten.

3- Ramen gemaakt van 7-kamer A-profielen, met een diepte van 82 mm, beïnvloeden op aanzienlijke wijze de energiebesparing. Het optimale aantal en de grootte van kamers garandeert uitstekende parameters op het gebied van thermische permeabiliteit.

4- De grote profielkamer met stalen wapening of optioneel met glasvezel garandeert uitstekende duurzaamheid en statica.

5- Het raam uitgerust met een drievoudig afdichtingssysteem: extern, inwendig met EPDM en centraal met geschuimd EPDM, wat een hoge energie-efficiëntie garandeert, en de warmteoverdrachtscoëfficiënt is 0,6
W/(m²K)*.  Bovendien is het standaardraam uitgerust met een 5-karmerige vensterbanklijst met een binnenafdichting die de raamdichtheid en de parameters op het gebied van thermische isolatie verhoogt.

* voor een raam met afmetingen van 1230 mm x 1480 mm volgens het onderzoek van CSI in Tsjechië

 

Ontdek de voordelen van Iglo Energy

Energiebesparing, dankzij de optimale profielconstructie, een speciaal ontworpen systeem met een afdichting van geschuimd EPDM en glaspakketten met lage warmteoverdrachtscoëfficiënten.

Modern design verzekerd dankzij de slanke en afgeronde vorm van de profielen.

Hoog niveau van beveiliging  gegarandeerd door  het gebruik van beslag met twee anti-diefstal pallen  als standaard. Intelligente besturingssystemen met  afstandsbediening, tablet en mobiele apparaten bieden  functionaliteit, veilig  gebruik van ramen en maken  het combineren van oplossingen met alarmsystemen  mogelijk.

Stevige constructie, dankzij een stabiel profiel met  versteviging van het frame – volledig staal (gesloten). Bij  volledige wapening worden de inbraakwerende bouten  op het staal geschroefd, in het geval van de vleugel  wapening in de vorm van een C-profiel. Het is mogelijk  om glasvezelversterking te gebruiken, wat de thermische  isolatieparameters van het raam verbetert.

Een breed kleurenpalet van de systemen voor elke  interieurindeling; in onze offerte zijn 43 Renolit-veneers  beschikbaar.

Uitstekende parameters voor luchtdoorlatendheid en  waterdichtheid, dankzij het gebruik van een drievoudige  afdichting.

Uitstekende windweerstand door optimale versteviging.

Modern design, innovatieve technologie en hoge  energie-efficiëntie in het raam!

 

Iglo Energy Raam
Schuiven naar boven

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.   Meer info