Iglo-HS Pvc Schuifdeur

Iglo-HS Pvc Schuifdeur

De voordelen van het Iglo HS-systeem:

Modern ontwerp, gekoppeld aan de mogelijkheid om grote ramen te maken, waardoor een maximale lichtstroom wordt gegarandeerd.

Geweldige functionaliteit en comfortabel gebruik, dankzij het technologisch geavanceerde profiel en het moderne beslagsysteem.

Lichtheid en dichtheid van de constructie, dankzij een speciaal ontworpen geleidingssysteem en een velours EPDM-afdichting voor uitstekende thermische prestaties en het niet-kleven van afdichtinge bij lage temperaturen.

Gegarandeerde veiligheid dankzij een stabiele constructie, zelfs met een vleugelgewicht tot 400 kg.

Elegant en modern ontwerp, dankzij een groot aantal kleuren en een breed scala aan accessoires.

De ideale oplossing voor energiezuinige en passieve huizen, verzekerd door de optimale constructie van het A-klasse profiel, hoogwaardige afdichting.

Duurzaamheid van het schrijnwerk en gebruiksgemak dankzij stabiele profielen, uit alleen primair materiaal.

Systeemkenmerken:

Versterking gemaakt van hoogwaardige aluminium profielen met thermische en stalen afscheiders.

Het speciale ontwerp van de bovenste rail maakt het moeilijk om de vleugel te balanceren.

7-kamerprofiel van klasse A uitsluitend gemaakt van primair materiaal, met een vleugeldiepte van 82 mm.

Standaard een 4/18/4/18/4 glazen verdichting met een warmteoverdrachtscoëfficiënt van Uw=0,5 W/(m2K). De mogelijkheid om driedubbel glas te gebruiken met een coëfficiënt van Ug = 0.3 W/(m2K).

Het Swisspacer Ultimate warm frame kan worden gebruikt, wat de energie-efficiëntie van het systeem verbetert.

PVC-drempel met versteviging en aluminium afdekking met goede thermische parameters.

Iglo Hs Schuifdeuren

Iglo-HS deuren geproduceerd op basis van onze eigen technologie van zevenkamer A-klasse profielen, uitsluitend gemaakt van primair materiaal, vormen een ideale oplossing voor het maken van modieuze terras- en balkonbeglazing met grote afmetingen.

Het systeem is een ideale oplossing voor energiezuinige en passieve huizen vanwege de uitstekende parameters op het gebied van thermische isolatie. IGLO-HS deuren zorgen voor een uitstekende verlichting van het interieur en vergemakkelijken de inrichting ervan, terwijl de stabiliteit, functionaliteit en lichtheid van de constructie behouden blijven. Speciaal aangepast beslag en twee onafhankelijke geleiders maken het verplaatsen van enorme vleugels mogelijk zonder gebruik van grote kracht.

Bovendien is het systeem uitgerust met veloursdichtingen die bij andere fabrikanten niet voorkomen. Dit type afdichting verbetert de systeemparameters in termen van energie-efficiëntie en geluidsisolatie en zorgt ervoor dat de dichtingen niet blijven plakken bij lage temperaturen.

De deur heeft een drempel van PVC en aluminium, waardoor fouten in het deur-vloercontact worden voorkomen en kan aan de binnenkant de drempel in de vloer worden ingewerkt. Het speciale ontwerp van de PVC-profieldrempel en het aluminium versterkingsprofiel verbetert ook de thermische isolatie en vormt tegelijkertijd een barrière tegen de vorming van koudebruggen.

De deuren in het hefschuifsysteem Iglo HS onderscheiden zich door hun unieke ontwerp en elegantie, dankzij de hoogwaardige profielen, het rijke kleurenpalet en de elegante accessoires. De unieke stijl van het systeem wordt benadrukt door aluminium klinken en handgrepen. De combinatie van verschillende deurmodellen en gevarieerde kleuren stelt u in staat om een individuele stijl te creëren, afgestemd op de behoeften van klanten en trends in interieurontwerp.

Aluminium klinken en handgrepen verkrijgbaar in de kleuren: wit, bruin, zilver en lichtbruin.

Bovenste rail als standaard.

De standaard drie vergrendelbare grendels verbeteren de veiligheid. De mogelijkheid om moderne anti-diefstalelementen te installeren die een hoger beveiligingsniveau garanderen.

Drempel van PVC en aluminium. Microventilatiehaak als standaard, waardoor deuren kunnen worden geopend en optimale luchtuitwseling mogelijk is.

Velours binnenafdichting, externe EPDM-afdichting en borstelafdichtingen.

Wist u dat…

Balkon en terrasdeuren Iglo-HS zijn uitgerust met een vloerafdichting, tot nu toe op industriële schaal gebruikt in de automobielindustrie. Drutex is de eerste fabrikant in de sector die vloerafdichtingen op zijn systeem heeft aangebracht, wat de uitstekende parameters op het gebied van energie en geluidsisolatie beïnvloedt.

Iglo-HS Pvc Schuifdeur
Schuiven naar boven

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.   Meer info