Pvc, Aluminium Rolluiken

Pvc, Aluminium Rolluiken

Voordelen van Pvc, Aluminium rolluiken:

Compromisloze beveiliging

Het gebruik van talloze oplossingen met betrekking tot het blokkeren van het opheffen van het rolluik en de bediening ervan, zorgt ervoor dat het rolluik het veiligheidsniveau in het gebouw verbetert.

Perfecte akoestische bescherming

Rolluiken garanderen de vermindering van waargenomen geluid, zorgen voor stilte en comfort, dankzij de stabiele constructie en hoogwaardige componenten die worden gebruikt voor hun productie.

Perfecte thermische isolatie

Het gebruik van hoogwaardige materialen voor de productie is een investering in energie-efficiëntie en een verminderde vraag naar energie,  waardoor de verwarmingskosten aanzienlijk worden verlaagd.

Testen uitgevoerd door ITB bevestigden dat het Iglo  5-raam met de coëfficiënt Uw = 0,99 W/(m2K) met een gesloten rolluik een warmteoverdrachtscoëfficiënt bereikte van 0,75 W/(m2K)*.

*voor een raam met afmetingen van 1500 mm x 1500 mm volgens het onderzoek van ITB

Ramen en deuren - Eshbvba in Gent

Kwaliteit en esthetiek

Mooi design, een innovatieve benadering van het ontwerp en de functi-  onaliteit van rolluiken zijn hun belangrijke voordelen. Dankzij moderne  constructie-oplossingen en perfect vakmanschap in elke productiefase, zijn  ze een garantie voor elegantie en gebruiksgemak gedurende vele jaren.

Gebruikscomfort

Het is mogelijk om rolluiken met een afstandsbediening, tablet of smart-  phone handmatig of met behulp van een elektromotor te bedienen, wat  het soepele en comfortabele gebruik van rolluiken beïnvloedt.

Systeem van opbouw PVC rolluiken

De opgebouwde PVC-rolluiken vormen een  systeem van rolluiken geïntegreerd in het  raam, mogelijk om te worden gebruikt tijdens  de bouw van een huis of bij het vervangen van  de ramen. Het rijke kleurenpalet van de PVC-  kasten en -geleiders en van de aluminium  bepantsering, evenals de verscheidenheid  aan rolluiken en beveiligingsinrichtingen,  voldoen aan de verwachtingen van de klanten  en de eisen van de moderne architectuur.

Het Drutex rolluiksysteem maakt installatie  binnen en buiten mogelijk, waardoor alleen  de geleider, het aluminium pantser en de  onderste inspectiekap zichtbaar worden, wat  een uitdrukking is van moderne architectuur  en beantwoordt aan de huidige trends qua  design.

Drutex rolluiken zijn het resultaat van het  werk van de eigen R&D afdeling. Er zijn een  aantal innovatieve oplossingen gebruikt die  niet alleen gebruiksgemak garanderen, maar  ook uitstekende parameters op het gebied  van energie-efficiëntie.

Systeemspecificatie

De verstevigingsconsole in de Drutex-rolluiken  is gemaakt van kunststof (zogenaamd warm), in  tegenstelling tot het staal van andere fabrikanten, waardoor de parameters qua energie-efficiëntie van het systeem aanzienlijk worden verbeterd en een  optimale stijfheid van de constructie wordt verkregen.

Het sluiten van het rolluik gemaakt van aluminium  profielen maakt de mogelijke opening mogelijk en  versterkt deze extra.

De rolluikadapter het oorspronkelijke ontwerp  van de lat die het rolluik verbindt met het raam  voor de Iglo 5, Iglo LIght en Iglo Energy-systemen,  is voorzien van een afdichting die een optimale  dichtheid garandeert en uitstekende parameters  oplevert op het gebied van thermische isolatie en  luchtdoorlaatbaarheid.

Speciaal ontworpen wapening zorgt voor optimale  stijfheid van het systeem en optimale weerstand  tegen druk en windafzuiging.

Lamellen met een breedte van 37 mm, 42 mm, 55 mm, gevuld met thermo-isolatieschuim, zijn  verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Afhankelijk van het te monteren raam en de  gebruikte adapter, is de hoogte van de kast 215  mm voor Iglo 5 en Iglo Energy-systemen en 225 mm  voor alle andere Drutex-systemen.

Het rolluik is zo ontworpen dat het vliegenraam  zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van  de bepantsering van het rolluik kan worden geplaatst.

De toegang tot de kast voor onderhoudsdoeleinden  is mogelijk na het openen van de revisie vanaf de  onderkant of de voorkant.

Het rolluik met elektrische aandrijving met  detectie beïnvloedt het beveiligingsniveau van het  gebruik ervan.

Wist u dat...

Het mogelijk is om de rolluiken  te verbinden met verschillende  raamsystemen, waaronder aluminium  of hout, dankzij het gebruik van een  speciale adapter.

Systeem van adaptieve aluminium rolluiken

Het aluminium systeem van externe rolluiken is bedoeld voor gebruik in  bestaande gebouw of bij nieuwbouw. Het rolluik is volledig gemaakt van  aluminium, verkrijgbaar in geselecteerde tinten van het RAL-kleurenpalet en  houtachtige kleuren. De stabiele structuur is verzekerd door materialen van  hoge kwaliteit en een doordachte constructie die het resultaat is van het werk  van de eigen R&D afdeling, waardoor deze kan worden aangepast aan elke  architecturale stijl. Hoge thermische isolatie betekent dat Drutex aluminium  rolluiken een grote energiebesparende barrière vormen en geschikt zijn voor  warmte-isolerende en passieve constructies.

Systeemspecificatie

De rolluikkast is een decoratief element en  dankzij de rijke kleuren is deze aangepast aan het  uiterlijk van de gevel van het gebouw.

De toegang tot de kast in het geval van een 45°  rolluik en een ovaal rolluik vindt plaats vanaf de  voorzijde, terwijl in het geval van een verborgen  rolluik vanaf de bodem, waardoor het volledig kan  worden gebouwd.

Kast en geleider beschikbaar in rijke kleuren  van het gehele RAL-palet en houtachtige kleuren,  waardoor de rolluiken zich onderscheiden door  esthetiek en moderne uitstraling.

De bepantsering is gemaakt van aluminium  profielen, gevuld met polyurethaanschuim, gerold  in een kast op de muur of in de vensterbank,  beïnvloedt de energiebesparende voordelen van  het systeem.

De eindstrook is verkrijgbaar in verschillende  kleurenopties volgens het RAL-palet, wat de  eenvormigheid verhoogt en de elegantie van de  constructie beïnvloedt.

Het is mogelijk om een vliegenraam geïntegreerd  in het rolluik te installeren, wat zorgt voor een  grotere functionaliteit en gebruikscomfort.

Wist u dat...

Drutex aluminium rolluiken voldoen aan de  eisen van intelligent bouwen. De mogelijkheid  om rolluiken met een tablet, smartphone of  afstandsbediening te bedienen en deze met  het alarmsysteem te verbinden, beïnvloedt  het gebruikscomfort van het schrijnwerk en  bepaalt het beveiligingsniveau.

Typen adaptieve rolluiken

ROLLUIK 45°

beschikbaar in afmetingen: 137, 165 en  180 mm (breedte en hoogte van de kast)

onderscheidt zich door de karakteristieke  afschuining van de kast, waardoor deze  geen rechte hoek heeft

OVAAL ROLLUIK

beschikbaar in afmetingen: 139×145;  167×171; 182×190 mm (breedte en hoog-  te van de kast)

de gestroomlijnde vorm past perfect bij  delicate constructie-elementen

INGEBOUWD ROLLUIK

beschikbaar in afmetingen: 137, 165 en  180 mm (breedte en hoogte van de kast)

het kan op verschillende manieren  worden gemonteerd dankzij de  openingsklep aan de onderkant van de  kast

het is mogelijk om het vanaf de voorkant  van de kast te bevestigen

Modern ontwerp

Rolluiken worden steeds meer gebruikt in zowel moderne als klassieke constructies. Hun talrijke voordelen op het gebied van veiligheid, gebruikscomfort en elegant ontwerp bepalen de populariteit van deze oplossing.

De doordachte constructie van externe luiken van Drutex is het resultaat van het werk van de eigen R&D afdeling en zorgt voor een uitstekende systeemfunctionaliteit.

Aluminium rolluiken gevuld met thermisch isolerend schuim zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren waarmee u het uiterlijk van de zonwering kunt aanpassen  aan de specificiteit van het gebouw.

Het is mogelijk om eindlijsten in dezelfde kleur te gebruiken, wat de esthetische waarde en het uiterlijk van het volledige rolluik aanzienlijk beïnvloedt.

De hoge kwaliteit en stijfheid van de lamellen garanderen een uitstekende energie-efficiëntie, evenals duurzaamheid en weerstand tegen de wind. Bovendien zorgt het breed kleurenscala van de lamellen van de rolluiken voor een elegante afwerking en een esthetische oplossing.

Intelligente systemen

Steeds populairder bij klanten wordt de optie van intelligente besturing met behulp van een afstandsbediening, tablet of smartphone, waardoor het systeem op afstand kan worden beheerd, tijdens onze afwezigheid.  Het is mogelijk om rolluiken individueel en in groepen  te openen en te sluiten, en om de tijd te programmeren en ze te verbinden met andere intelligente systemen.  Het is een investering in comfort en functionaliteit op het hoogste niveau.

Bedrade bediening

Voor afzonderlijke bekabelde besturing worden een knop- of sleutelschakelaar en een apparaat voor de centrale en tijdsaansturing. Het is mogelijk om het rolluik handmatig te bedienen door middel van een riem, een krukas of een riem met een krukasoverbrenging.  Door simpelweg een schakelaar te verwisselen met een  ingebouwde radio, kunt u ook controle toevoegen aan  de afstandsbediening.

 

Draadloze besturing

De meest comfortabele oplossing is ongetwijfeld de  RTS-radiobesturing, waarmee u de rolluiken centraal of elk afzonderlijk kunt bedienen. Men kan groepen vormen, bv. afzonderlijk de rolluiken aan de oost- en west- kant van het gebouw aansturen. U kunt ook vanuit verschillende punten sturen en deze naar wens vrij wijzigen.  Intelligente besturing zorgt ook voor het beheer van rolluiken met behulp van een afstandsbediening, tablet of smartphone, wat vooral handig is tijdens onze afwezigheid van huis en de volledige controle over het systeem mogelijk maakt.

Intelligente oplossingen die bij rolluikbesturing worden gebruikt, voorzien ook in het uitrusten met atmosferische sensoren, waardoor we compromisloos comfort verkrijgen bij weersveranderingen.

Traditie en ervaring

Ervaring

Drutex produceert al meer dan 20 jaar PVC en aluminium rolluiksystemen. Onze rolluiken zijn het resultaat van het werk van de eigen R&D afdeling.  De volledige controle over het productieproces zorgt voor de constante bewaking van de kwaliteit en de zorg voor de kleinste details van het technologische proces. Drutex rolluiken onderscheiden zich door hoge kwaliteit en functionaliteit die overeenkomt met de behoeften van klanten, en de jarenlange ervaring van het bedrijf wordt weerspiegeld in hun betrouwbaarheid en modern design.

Service

Professionele en efficiënte service vormen het visitekaartje van Drutex. Al jarenlang wordt het bedrijf vertrouwd en heeft het een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland en biedt het zijn klanten hoogwaardige producten en een snelle, uitgebreide service van hun systemen in heel Europa.

Waarborg

Een paar jaar garantie op PVC en aluminium rolluiken is een garantie voor een comfortabel gebruik en bewijst de verantwoordelijkheid van het bedrijf voor het product. Deze oplossing garandeert de veiligheid en duurzaamheid van het gebruik gedurende vele jaren.

Pvc, Aluminium Rolluiken
Schuiven naar boven

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.   Meer info