Iglo Light

Iglo Light

Iglo Light is een modern raam met een prachtige esthetiek en smalle frame- en  vleugelprofielen. Het zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid licht in de kamer,  wat uiterst belangrijk is, vooral in oudere gebouwen, die worden gekenmerkt door  hoge en smalle ramen. De Iglo Light-constructie, die het resultaat is van het werk  van onze eigen R & D-afdeling, onderscheidt zich door haar uitstekende staat en  duurzaamheid. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die een elegant ontwerp  en een hoge mate van strakheid waardeert.

Kenmerken:

Profiel

Het originele 5-kamer frame en vleugelprofiel gemaakt van primair materiaal in klasse  A, met een frame- en vleugelhoogte van 70 mm, met een smallere 32% beweegbare  stijl, met symmetrisch geplaatste aluminium klink (frame en vleugelvouw is 108 mm,  breedte van de kolom mobiel 112 mm).

Ruit

Glasdikte  tot  36  mm.  Standaard  leveren  we  eenkamerbeglazing  met  Ug = 1,0 W/(m2K) volgens PN-EN 674 (Ug = 1,1 W (m²K) volgens PN-EN 673).  De mogelijkheid om glaspakketten met een coëfficiënt te gebruiken van  Uw=0,7 W/(m2K).

Beslag

We leveren standaard Maco Multi Matic KS beslag beschermd met een Silber-Look-  coating, uitgerust met twee antidiefstalpallen en een vleugellift die de klink blokkeert  als de klink zich in de verkeerde positie bevindt. Optioneel de mogelijkheid om de  scharnieren in de beslaggroef te verbergen. Het is mogelijk om Twin-Fit beslag te  gebruiken dat een dubbele tilt garandeert met behulp van één enkele klinkbeweging.

Dichting

Het raam is voorzien van een dubbel afdichtingssysteem: extern, intern gemaakt  van EPDM, verkrijgbaar in zwart, grijs en grafiet.

Kleurenpalet

De ramen zijn beschikbaar in 43 kleuren Renolit-folie, op de witte en bruine kern.

Wat telt zijn details ...

De constructie van een systeem vervaardigd uit vijfkamerige  PVC-profielen, klasse A, uitsluitend vervaardigd uit  primair materiaal, word gekenmerkt door een afgeronde  vorm en een harmonieus uiterlijk.

Het raam is uitgerust met een aluminium klink in het midden  die zich op een smallere positie bevindt dan de traditionele  verplaatsbare pilaar met een breedte van slechts 112 mm.  Dankzij een dergelijke oplossing is het mogelijk om een  groter glasoppervlak te verkrijgen in vergelijking met  standaard raamsystemen, wat een grotere hoeveelheid  daglicht in de kamer bepaalt.

Moderne twin-fit fittingen met een mogelijk dubbel  kantelraam met een enkele klinkbeweging. Deze functie  garandeert meer gebruikscomfort en gemak.

De grote kamer en de passende stalen versterking

garanderen de stabiliteit en statica van het raam.

Intelligente besturingssystemen met afstandsbediening,  tablet en mobiele apparaten bieden functionaliteit, veilig  gebruik van de ramen en maken het combineren van  oplossingen met alarmsystemen mogelijk.

Een breed scala van 43 kleuren Renolit-folie maakt elk  interieurarrangement en de aanpassing aan het uiterlijk  van de gevel mogelijk.

 

Veel licht in modern design!

Design

Een elegant ontwerp uitgedrukt in slanke frame en  vleugelprofielen en afgeronde ruitlijsten passend bij  de vorm van het raam.

Energie-efficiëntie

Hoogwaardig gepatenteerd A-klasse profiel, EPDM-  afdichting, lage emissie beglazing en gegalvaniseerde  stalen thermoframes, of optioneel innovatieve  Swisspacer Ultimate frames voor een energiebesparing  tot 12%*.

Innovatie en functionaliteit

Een grote versterkingskamer die uitzonderlijke  stabiliteit en statica van het raam garandeert.

Geavanceerde technologieën

Smalle beweegbare paal met een symmetrisch  geplaatste klink, smaller met 32% dan traditionele  systemen, onderscheidt het raam van traditionele  oplossingen.

Veiligheid

Hoogwaardig profiel met optimale constructie en  modern beslag met zogenaamde versnelling van de  aandrijving van de klink die de middenpositie op de  beweegbare staaf mogelijk maakt.

*volgens onderzoek van Saint-Gobain

 

Een elegante aluminium klink  die het karakter van het raam  benadrukt.

Hoogwaardig Maco Multi Matic  KS-beslag met standaard twee  antidiefstalhaken.

Slanke profielen met een smalle paal voorzien  van een dubbele afdichting, wat nieuw is in dit  soort oplossingen op de markt.

Kleurenpalet

Een breed scala van 43 kleuren Renolit-folie maakt elk  interieurarrangement en de aanpassing aan het uiterlijk  van de gevel mogelijk.

Iglo Light
Schuiven naar boven

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.   Meer info