Iglo 5 en Iglo 5 Classiek

Veiligheid en energie efficiëntie voor 10 op 10!

pvc ramen iglo 5

De moderne ramen in het IGLO 5 en  IGLO 5  Classicsysteem zijn een combinatie van  schoonheid en functionaliteit met geavanceerde oplossingen op het gebied van energie efficiëntie. 

Dankzij een uitgekiend ontwerp en moderne technologie  garanderen  ze gebruikscomfort en lage facturen voor verwarming in de winter en elektriciteit die  in de zomer wordt verbruikt door airconditioning. 

Hun basisvoordelen die inherent  zijn aan een hoog beveiligingsniveau, zorgen voor rust voor u en uw gezin.

Kenmerken:

Profiel

Frame en vleugel-5-kamerprofielen zijn uitsluitend gemaakt van primair materiaal  van klasse A, met een constructiediepte van 70 mm.

Ruit

Standaard leveren we er eenkamerbeglazing met Ug = 1,0 W/(m2K) volgens PN-EN  674 (Ug = 1,1 W/(m²K) volgens PN-EN 673). 

De mogelijkheid bestaat om driedubbel  glas te gebruiken met een coëfficiënt van Ug = 0.7 W / (m2K).

Beslag

We leveren standaard Maco Multi Matic KS beslag beschermd met een Silber-Look-  coating, uitgerust met twee antidiefstalpallen en een vleugellift met een blokkage  in het geval van een verkeerde ligging van de klink.

Het is mogelijk om scharnieren in de beslaguitsparing te verbergen en oplossingen  te gebruiken in de RC2 en RC2N anti-inbraakklasse.

Het is mogelijk om twin-fit fittingen te gebruiken die een dubbele tilt garanderen  met een enkele klinkbeweging.

Dichtingen

EPDM-dichting beschikbaar in zwart, grijs en grafiet.

Kleurenpalet

Een rijk kleurenpalet van 43 fineerkleuren die elk interieurarrangement mogelijk  maken.

Thermische transmissie

Iglo 5 Classic:  1500 x 1500 mm Uw=0,89 W/(m2K)*  

Iglo 5:  1500 x 1500mm Uw=0,95 W(m2K)*

Iglo 5:  1500 x 1500 Uw=0,99 W/(m2K) met gesloten rolluik Uw=0,75 W/(m2K).

Geluidsisolatie

34 – 44 dB.

* voor een raam met afmetingen van 1500 mm x 1500 mm volgens het onderzoek van het CSI Instituut in Tsjechië

Energiezuinig en functioneel oplossingen voor uw huis!

Pvc Ramen Iglo 5 Classic Uw= 0,89 W/(m2K)*

Iglo 5 Classic:   Uw= 0,89 W/(m2K)*

Iglo 5:  Uw= 0,95 W/(m2K)*

*voor een raam met afmetingen van 1500 mm x 1500 mm volgens het onderzoek  van het CSI Instituut in Tsjechië

pvc ramen iglo 5

Profiel

De afgeronde profiellijn in klasse A bepaalt het  moderne ontwerp van het raam. De originele gepatenteerde  oplossing creëert een uniek karakter van het interieur. De ramen zijn gemaakt van hoogwaardige 5-kamerprofielen,  uitsluitend uit primair materiaal, ze beïnvloeden de  energiebesparing en maken het mogelijk om de stookkosten  te verlagen.

Beslag 

Maco Multi Matic KS met twee anti-diefstalpallen  beïnvloedt het comfort van het raam. Het is mogelijk om twin-fit beslag te gebruiken dat een  dubbele tilt garandeert met behulp van één enkele  klinkbeweging.

Klinken 

Hoogwaardige aluminium klinken die verkrijgbaar  zijn in een groot aantal kleuren, beïnvloeden niet alleen  de esthetische waarde van het schrijnwerk, maar  vergemakkelijken ook het comfortabele gebruik van het  raam.

Scharnieren – (optioneel)

Volledig onzichtbare scharnieren  verborgen tussen het frame en de vleugel beïnvloeden  de esthetiek van het raam, wat het moderne ontwerp  onderstreept

Frame

Stalen frame, gegalvaniseerd of  energiebesparend Swisspacer Ultimate beschikbaar in een  breed scala aan kleuren zorgt voor een perfecte match met  de kleur van het raam.

 

 

Meer voordelen:

Esthetiek

Iglo ramen vormen een combinatie van innovatie,  functionaliteit en energie-efficiëntie met een verfijnde  elegante stijl. Ze kunnen rechthoekig, driehoekig,  rond, trapeziumvormig, gebogen zijn en daarom bijna  uitsluitend beperkt door de eisen van de klant. Het  sneeuwwitte profiel en een breed scala aan kleuren  creëren een breed scala aan arrangement-opties.

Veiligheid

Hoogwaardige raamprofielen uitgerust met speciale stalen  verstevigingen in de vleugels en deurkozijnen verhogen de  stabiliteit en stijfheid van het raam, die in combinatie met  modern Maco- beslag met antidiefstalpallen uitstekende  bescherming bieden tegen inbraak. Bovendien hebben  de ramen een vleugellift die het sluiten vergemakkelijkt  door de blokkage bij een onjuiste positie van de klink en  een microventilatiemechanisme in de afstandhouder.

Duurzaamheid

De grote kamer die het frame en de vleugel versterkt, is  de garantie voor de duurzaamheid en de sterkte van het  schrijnwerk. Een bijkomend voordeel is de kleurstabiliteit,  waardoor de ramen niet vervagen en jarenlang hun  oorspronkelijke eigenschappen behouden, zelfs in de  meest extreme klimatologische omstandigheden.

Energie-efficiëntie

De optimale profielconstructie en beglazing  uitgerust met een warm stalen frame met een  warmteoverdrachtscoëfficiënt Ug = 0,7 W/(m2K) is de  garantie voor thermische energiebesparingen, optimale  kamertemperatuur en hoge lichttransmissie. De  hoogwaardige bouwmaterialen en de EPDM-dichtingen  beïnvloeden de raamdichtheid, bieden bescherming  tegen het doorlaten van windstoten en verhogen de  dichtheid tegen regenwater.

Functionaliteit

Intelligente schrijnwerkstuursystemen hebben een  invloed op de fantastische functionaliteit en het  gebruikscomfort van het schrijnwerk. De ramen kunnen  worden bediend met een afstandsbediening, smartphone  of tablet, die volledige controle mogelijk maakt en  beslist over de hoge kwaliteit van het systeem en de  compatibiliteit ervan.

 

 

 

pvc ramen iglo 5
Iglo 5 en Iglo 5 Classiek
Schuiven naar boven

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.   Meer info